Nike Vortex
50% RABATT
FRI FRAKT VED KJØP OVER 694 NOK
FRI RETUR

Frakt & Retur

1. LEVERING
1.1 Fraktkostnader

Fri frakt på bestillinger over 694NOK .

BRING Pakke Shop
Du får en SMS når du kan hente din pakke. Dette kan også gjøres utenfor normale arbeidstider.

1.2 Leveringstid

Du vil motta varene dine 4-20 virkedager etter at du har bestilt dem.

1.3 Spor bestillingen din

Bring sin tjeneste, Track & Trace, lar deg spore pakken din ved hjelp av forsendelsesnummeret.
Forsendelsesnummeret finner du i din faktura.


1.4 Pakke ikke mottatt

Hvis du ikke har mottatt pakken i løpet av 20 virkedager etter at du har fått e-postbekreftelsen, bør du kontakte kundeservice. Kundeservice kan sjekke hvor pakken er og eventuelt etterlyse den. Send en e-post til oss.


1.5 Pakke ikke hentet

Hvis pakken ikke blir hentet på posthuset, i pakkeshoppen eller i butikk innenfor 8 dager, blir den automatisk returnert til cleanwateragency.com lager. Vi tilbakefører din betaling til det betalingskortet du brukte ved kjøpet når vi har mottatt og undersøkt din returpakke, men vi trekker fra kr. 49 i returporto. Vi iverksetter din tilbakebetaling senest 14 dager etter at vi har mottat pakken i retur, og du får en e-post når beløpet er overført til din konto. Refunderingstiden avhenger av ditt kort.


2. RETURSERVICE
2.1 Returfrist
Hvis du velger å returnere en vare til nettbutikken skal du innenfor 14 dager gi beskjed om at du angrer kjøpet. Vi forventer at du returnerer varene hurtigst mulig og senest 14 dager etter. Hvis du leverer varene dine i en av cleanwateragency.com butikker, skal du ikke betale returfrakt. Hvis fristen utløper på en helligdag, lørdag, 24. desember eller 31. desember, kan du vente til neste hverdag.


Legg merke til at restsalgsvarer som er kjøpt i webshoppen med rabatt ikke kan byttes i butikk, og returnering av disse varer kan kun foregå til vårt sentrallager (porto kreves ved returnering).


2.2 Slik returnerer du

Når du returnerer til lageret vårt skal du bruke returetiketten og returskjemaet som du mottok sammen med varen/e, så husk å ta vare på disse. Det er tilstrekkelig at du innen fristens utløp har levert returvarene til postvesenet eller annen transportør. Du betaler selv porto for returen - vi trekker fra kr. 19 i din tilbakebetaling.

Returvarene skal sendes forsvarlig tilbake i original emballasje. Vedlegg returskjemaet i utfylt stand, og sett returetiketten med forhåndsbetalt porto på pakken. Deretter skal du bare levere pakken på posthuset eller i pakkeshop.

Copyright © 2020 www.cleanwateragency.com. Powered by Nike Sko På Salg